Webservices.nl wederom positie in Deloitte Technology Fast50

Persbericht van Webservices.nl B.V.

Webservices.nl heeft ook dit jaar weer een plaats weten te veroveren in de Deloitte Technology Fast50, de ranglijst van snelst groeiende IT bedrijven in de Benelux. Na een award voor rising star in 2009, een 16e positie in 2010 is dit jaar de 48ste positie bereikt. Hiermee heeft Webservices.nl bewezen jaar in jaar uit een fantastische groei te kunnen laten zien.

Groei Webservices.nl: winst uit data
Om in aanmerking te komen voor de Deloitte Technology Fast 50, wordt ondermeer gekeken naar omzetgroei uit eigen technologie. De groei die Webservices.nl de afgelopen 6 jaar heeft gerealiseerd is mogelijk door het genereren van winst uit data voor haar klanten. Een eenmalige koppeling met Webservices.nl aan bestaande software (o.a. CRM, ERP, Webshop) levert vaak op meerdere vlakken voordeel op. Het invoeren van gegevens verloopt sneller, omdat met een beperkte invoer data automatisch worden aangevuld (denk aan adressen, bedrijfsgegevens en kredietinformatie). Doordat data accuraat en volledig zijn is het mogelijk business rules in software te automatiseren, waaronder bijvoorbeeld betaalprocessen. Strategische processen uitdenken is eenvoudiger, omdat een goed inzicht is in klanten, doelgroepen en segmenten.

Groei Webservices.nl blijft doorzetten
De groei blijft ook in de toekomst gestaag doorzetten. Jeroen Wolfs, directeur Webservices.nl: 'De komende jaren verschuift de markt van datakwaliteit steeds meer richting de integratie met social media. Wij focussen ons dan ook meer en meer op het bieden van nieuwe oplossingen om informatie uit deze kanalen te integreren in software. Zodat er, daar waar nodig, meer snelheid, inzicht of juistheid van data wordt gerealiseerd. Social Sign In is hiervan een mooi voorbeeld, maar dat is pas het begin.'

Over Webservices.nl
Webservices.nl is een full service dienstverlener op het gebied van online verrijking en validatie van data. Sinds de oprichting in 2004 heeft Webservices.nl al meer dan 10.000 gebruikers. Het valideren van data is mogelijk met verschillende gegevens, waaronder informatie over adressen, bedrijven, geografische coördinaten, kadastrale informatie, kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven en voertuigdata. Hiervoor worden data ontsloten van o.a. TNT/Cendris, KvK, Kadaster, NBWO, Human Inference, Dun&Bradstreet, Graydon, CreditSafe, RiskSolutions, Falk, Geodan en Addressdoctor. Meer informatie vindt u op www.webservices.nl.

Links:
http://www.webservices.nl/nl/2290/webservices-nl-wederom-positie-in-del oitte-technology-fast50



Razende Robot Reporter