Gemeente Nuenen


Zilver voor Leo Evers en Kees Rouwenhorst van RKVV Nederwetten

Tijdens een feestavond in de kantine van voetbalvereniging RKVV Nederwetten, reikte burgemeester Ligtvoet erepenningen uit aan de scheidend voorzitter Leo Evers en de jubilerende secretaris Kees Rouwenhorst, vanwege hun bijzondere verdiensten voor deze voetbalclub.

Â

Leo Evers

Na 26 jaar in het bestuur te hebben gezeten is Leo Evers teruggetreden als voorzitter van RKVV Nederwetten. Hij was 4 jaar assistent penningmeester, 11 jaar penningmeester en de laatste 11 jaar voorzitter. Daarnaast is hij bij veel activiteiten betrokken geweest, zoals het opzetten van het vrouwenteam, het jeugdkamp, als jeugdtrainer en âleider, en tegenwoordig in de Stichting BOSN. Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering is Leo Evers benoemd tot erelid van de club.

Â

Kees Rouwenhorst

Dit seizoen viert Kees Rouwenhorst zijn 25-jarig jubileum als secretaris van voetbalvereniging RKVV Nederwetten. Vanaf 1981 is hij lid van het bestuur om vervolgens in 1985 de functie van secretaris op zich te nemen. Daarnaast is hij de organisator van de jaarlijkse kerstloop en het mixtoernooi. Dit is de jaarlijkse afsluiting van het seizoen. Hij heeft jarenlang gevoetbald in het 1e en is nu nog wekelijks op de velden te vinden als clubscheidsrechter. Ook is Kees bekend als Meester Kees omdat hij tot vorig jaar 33 jaar als leraar werkte op basisschool De Wentelwiek.

Â

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond ontvingen Leo Evers en Kees Rouwenhorst vanwege hun jarenlange verdiensten voor RKVV Nederwetten de gemeentelijke erepenning in zilver.