KNHS

Wereldrecordpoging met Adelinde tijdens NIC Assen 17 oktober 2011
Adelinde Cornelissen - Parzival

Op zondagochtend 23 oktober werkt NIC Assen ambassadrice Adelinde Cornelissen mee aan een echte wereldrecordpoging. Adelinde gaat proberen het wereldrecord dressuurles voor ponycombinaties te vestigen.

De eerste 50 ponycombinaties (minimaal M2 dressuur gekwalificeerd) die zich aanmelden, kunnen deelnemen aan deze bijzondere les, verzorgd door Adelinde.
De recordpoging wordt gedaan onder toeziend oog van twee notarissen en er wordt een beeldopname van gemaakt, zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan.
Belangstellende ponyruiters kunnen zich voor deze recordpoging opgeven via het speciale e-mailadres recordadelinde@gmail.com . Op de site www.nichassen.nl staan de voorwaarden om mee te doen. Ponyruiters die in hun rij-outfit op zondagochtend naar de TT-hal komen, mogen onder begeleiding van een volwassene bovendien gratis naar binnen.

Naast deze wereldrecordpoging geeft Adelinde tijdens het concours in de Drentse hoofdstad de kick off voor haar nieuwe fanclub. Vanaf zondag 23 oktober is ook de nieuwe website van de Adelinde fanclub online.