Gemeente Eijsden-Margraten



Rijvaardigheidsopfriscursus voor 55 plussers

Meld U aan! Zou u als ervaren oudere automobilist ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Dat kan in een halve dag, zowel in theorie als praktijk. Met uw eigen auto en een rijinstructeur kunt u op pad. Veilig Verkeer Nederland, district Limburg, organiseert hiervoor, in opdracht van Verkeersveiligheidsproject Heuvelland (VVPH), een rijvaardigheidsopfriscursus voor rijbewijsbezitters van 55 jaar en ouder. Voor EUR 8,00 kunt u een halve dag deelnemen.

De rijvaardigheidsopfriscursus bestaan uit drie onderdelen: * 1 uur theorieles, gegeven door de voorlichter van VVN. * 1 uur praktijkles, in de eigen auto onder leiding van een gecertificeerde instructeur. * 1 uur workshop, bestaande uit een gehoortest, een oogmeting en een activiteit `Beweeg u veilig in de auto'. Dit is géén examen.

Wanneer en waar? Dinsdag 15 november 2011 Gemeentehuis locatie Margraten Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten. Aanvang 13.15 uur, einde 17.00 uur. Kosten: EUR 8,00 p.p.

VVN heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het organiseren van deze rijvaardigheidsritten. Deze cursus biedt mensen de mogelijkheid hun kennis en vaardigheden te toetsen en bij te schaven. De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. Schrijf u daarom op tijd in met behulp van de inschrijfbon Ondertekening van de bon is noodzakelijk in verband met de éénmalige machtiging. Als bijlage kunt u de bon printen, invullen en opsturen.

De bon kunt u voor 25 oktober 2011 sturen naar Veilig Verkeer Nederland, district Limburg Bilserbaan 18d, 6217 JD Maastricht.

Te downloaden:

* Rijvaardigheidsopfriscursus 25-10-2011.pdf

Zie het origineel