Gemeente Súdwest Fryslân


Nieuws

Super Sportinstuif herfstvakantie

Stempel sport

In de herfstvakantie organiseren de combinatiefunctionarissen van de gemeente Súdwest-Fryslân een Super Sportinstuif op verschillende locaties in de gemeente.

In de sporthallen komen verschillende opblaasbare attracties te staan, bijvoorbeeld een survivalbaan, verschillende springkussens etc. Daarnaast kunnen verschillende sporten beoefend worden, zoals klimmen, bmx-fietsen en pannavoetbal. De instuif is voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit de hele gemeente. Wanneer de kinderen druk aan het spelen zijn, kunt u als ouder genieten van een bakje koffie of thee. Nieuwsgierig? Kom langs om te kijken wat we nog meer in de sporthal hebben staan.

In Workum in sporthal de Rolpeal wordt de nieuwe klimmuur geopend. Na de opening kunnen alle kinderen onder deskundige begeleiding klimmen.

Wegens groot succes hebben we in Bolsward als extra een Vilt Workshop. Je kan sleutelhangers, armbanden en nog veel meer van stof maken. Lekker kliederen met water en zeep!

Waar en wanneer

17 oktober
Sporthal de Rolpeal in Workum, van 13.00-16.00 uur incl. opening klimmuur

18 oktober
Sporthal de Middelzee in Bolsward, van 13.30 -15.30 uur

19 oktober
Sporthal Schuttersveld in Sneek

Let op: Niet alle kinderen kunnen tegelijk in de sporthal Schuttersveld en daarom hebben we de volgende tijden voor de kinderen van de onderstaande basisscholen:

Van 10.00-12.00 uur voor de scholen: Johannes Postschool, Driemaster Noord, De Oudvaart, St. Bonifatiusschool, Julianaschool, Zwetteschool, Simon Havingaschool, De Klokslag, De Kompas en de Epemaskoalle.

Van 13.00-15.00 uur voor de scholen: De Vuurvlinder, De Wyken, De Koningin Wilhelminaschool, Thomas van de Aquinoschool, De Súdwester en Driemaster Sperkhem.

20 oktober
Sporthal MFC Maggenheim in Makkum, van 13.30-15.30 uur

21 oktober
Sporthal Driuwepolle in Woudsend, van 13.30-15.30 uur

De entree is EUR2,- en deelname is op eigen risico.