Politie Gelderland-Zuid

Verdachte situatie

Zuilichem, 17-10-2011 o Zondagavond zijn een 25-jarige man uit Wernhout en 35-jarige man uit Zundert aangehouden op verdenking van poging tot woning- of bedrijfsinbraak.

De politie kreeg een melding van een verdachte situatie aan de Mertstraat in Zuilichem. De melder vertelde dat er twee mannen zich verdacht ophielden rondom een woning. Toen de politie aankwam, wees de melder de verdachten in de voortuin aan. De verdachten zagen dit en renden weg. De 35-jarige man vluchtte via de sloot naar het perceel van de naastgelegen woning. Agenten zochten achter de woning, waar ook kassen stonden. Hier hoorden zij ineens iemand hard tegen het glas lopen. Ze zagen de 35-jarige. De kleding van de man was nat. Hierop is de man aangehouden op verdenking van poging tot woning- of bedrijfsinbraak.

De tweede verdachte, de 25-jarige man uit Wernhout, verstopte zich in de struiken. Toen hij de struiken uit liep, zagen agenten dit en hielden hem ook aan op verdenking van poging tot woning- of bedrijfsinbraak. Beide verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. (17)

Laatst gewijzigd 17-10-2011 11:20 | © Regio Gelderland-Zuid |