Gemeente Maassluis

Ruim tweehonderd 55-plussers testen hun fitheid

Zaterdag 8 oktober 2011 was het gezellig druk in de Wethouder Smithal. Alle 55 plussers uit Maassluis konden tijdens de jaarlijkse fitheidtest georganiseerd door de gemeente Maassluis, hun fitheid laten testen. Ruim 200 inwoners waaronder wethouder Gerard van der Wees maakten gebruik van deze mogelijkheid.

Onder andere werd de reactiesnelheid, de lenigheid en het uithoudingsvermogen getest. Veel deelnemers gingen ook langs bij de aanwezige deskundigheid van een sportmasseur, een pedicure, een voedingsdeskundige en medewerkers van Careyn. Tot slot waren enkele Maassluise sportverenigingen aanwezig om geĂŻnteresseerden te informeren over de mogelijkheden om bij hen te komen sporten en zo fit te worden en/of te blijven.

De gemeente Maassluis bedankt alle vrijwilligers en de leerlingen van het Lentizcollege voor hun inzet bij dit evenement. Door hun enthousiasme was de fitheidtest ook dit jaar een groot succes. Fotobijschrift: Ruim 200 Maassluizers waaronder wethouder Gerard van der Wees, testten op 8 oktober hun fitheid