Gemeente Almere

Werkzaamheden Spectrumdreef gestart

17-10-2011

Werkzaamheden Maandag 17 oktober zijn de werkzaamheden aan de Spectrumdreef gestart. De gemeente Almere doet onderhoud aan de `kunstwerken': bruggen, poorten of onderdoorgangen. Vanaf 24 oktober is de Polderdreef aan de beurt. De omleidingen staan met de bekende gele borden aangegeven.

Beide wegen gaan allebei ongeveer een week dicht. Dit doen we juist nu, vlak voor en tijdens de herfstvakantie, zodat zo min mogelijk mensen er last van hebben. Hoe lang de wegen dicht zijn, hangt af van wat we aantreffen onder het wegdek en het weer. De werkzaamheden aan de Spectrumdreef zijn van 17 t/m 21 oktober. Eventueel kan dit uitlopen tot in het weekend. De omleidingen lopen via de Tussenring en Buitenring.

Polderdreef
De Polderdreef is veel drukker dan de Spectrumdreef. Daarom werken we aan deze weg in de herfstvakantie in Almere: van 24 t/m 28 oktober 2011. Dit kan ook uitlopen tot in het weekend. De omleiding is via de Tussenring en Buitenring.

Op de overgang van de brug naar de weg ligt onder het asfalt een plaat (stootplaat) om het hoogteverschil tussen de brug en weg te `overbruggen'. Zo kan het verkeer soepel over een brug rijden. Door verzakking wordt de helling tussen de brug en weg te steil. De werkzaamheden zijn om de overgang weer soepel te laten verlopen.

Meer informatie op www.almere.nl/werkaandeweg of via Twitter @werkaandedreven