Gemeente Noordenveld

aan de Dwazziewegen

Burgemeester op bezoek aan de Dwazziewegen

Gepubliceerd op: 17 oktober 2011

Vrijdag 14 oktober 2011 ging burgemeester Hans van der Laan weer op bedrijfsbezoek. Deze keer werd een bezoek gebracht aan twee bedrijven aan de Dwazziewegen in Roden.

Om 9.00 uur startte Van der Laan bij Vos Groenverzorging op nummer 17, waar de ontvangst was in handen van de eigenaar de heer Gerard Vos. Vos Groenverzorging heeft jarenlange ervaring op het gebied van boomverzorging. Het snoeien en kappen van moeilijk bereikbare bomen behoort tot de specialiteit. Hiervoor kan het bedrijf beschikken over een vakkundig team èn een uitgebreid, geavanceerd machinepark. Vos Groenverzorging heeft het pand aan de Dwazziewegen recent betrokken en heeft het ingrijpend verbouwd en opgeknapt, waardoor het nu een moderne uitstraling heeft.

Vervolgens ging Van der Laan om 10.00 uur naar Gigi's Stile Italiano aan de Dwazziewegen 23, waar de eigenaar de heer Gigi Bianco als gastheer optrad. Gigi's Stile Italiano heeft, naast haar kookstudio aan de Herebinnensingel 9 / 1 in Groningen, onlangs een tweede locatie in Roden geopend. Hier worden Italiaanse maaltijden bereid, die onder andere worden verkocht bij de Jumbo in de Euroborg in Groningen. Wellicht dat ook de inwoners van Noordenveld binnenkort bij de plaatselijke Jumbo de maaltijden van Gigi's Stile Italiano kunnen kopen.