Project Gemeente Westland

Fietspadafsluiting Trambaan en parallelweg N213 bij Westerlee

Publicatiedatum: 10-10-2011

De provincie Zuid-Holland sluit vanaf maandag 17 oktober 2011 twee fietspaden in Westland af voor al het (brom)fietsverkeer in verband met werkzaamheden van het 3-in-1 project en het duurzaam veilig maken van de N223. In verband met het verleggen van kabels en leidingen en veel bouwverkeer in de omgeving is de Trambaan afgesloten tot en met vrijdag 28 november 2011 en de parallelweg N213 tussen Westerlee en Naaldwijk tot en met januari 2012.

Afsluitingen en omleidingen (brom)fietsverkeer
Om de veiligheid van de (brom)fietsers te kunnen waarborgen, worden de volgende twee fietspaden afgesloten:

o Afsluiting in beide richtingen fietspad Trambaan tussen de Monnikenlaan en de Hoogwerf. Afgesloten tot en met vrijdag 28 november 2011.
o Afsluiting in beide richtingen fietspad parallel aan de N213 tussen de Kade van Ras en de Lange Broekweg. Afgesloten tot en met januari 2012. (Het fietsviaduct over de N213 blijft wel bereikbaar.)

De omleidingen worden ter plekke met gele omleidingsborden aangegeven. Ook op bijgevoegde kaartjes zijn de omleidingen weergegeven.

Verkeersregelaars
De provincie heeft goed gekeken naar de veiligste afsluitingen en omleidingen voor het (brom)fietsverkeer, aangezien veel schoolgaande kinderen en (sport)verenigingsleden gebruikmaken van deze routes. Daarom worden er op het kruispunt Monikkenlaan/Galgeweg en de kruising Galgeweg/Zuidweg verkeersregelaars ingezet.

Meer informatie?
Meer in formatie over het 3-in-1 project kunt u terug vinden op de site van de gemeente Westland en op de site van provincie Zuid Holland.