Bij Bakkerij 't Stoepje nu ook online B(r)oodschappen doen


BUNSCHOTEN, 20111010 -- Bakkerij 't Stoepje, de warmste bakker van de markt heeft een primeur. Op 17 oktober aanstaande gaat de webshop van Bakkerij 't Stoepje online. Op zich is een webshop niets nieuws, maar wel de manier waarop 't Stoepje dit gaat aanpakken, namelijk de bestelling klaar zetten om op te halen op de markt of thuis te laten bezorgen. In de webshop worden de 50 populairste producten uit het assortiment van brood en banket opgenomen, inclusief de actieproducten van de week.

Met het openen van de webshop heeft Bakkerij 't Stoepje opnieuw haar dienstverlening uitgebreid. Eigenlijk is het een antwoord op de vraag van klanten om hun brood vooraf te kunnen bestellen, zodat ze niet misgrijpen als ze aan de kraam komen. De gedachte achter de webshop is, dat de klant thuis al bedenkt wat hij of zij bij Bakkerij 't Stoepje wil kopen. Ze gaat naar www.stoepje.nl en maakt haar keuze online, geeft aan waar en op welke dag ze de bestelling wil ophalen en de bakker zal het voor haar klaarzetten. Misgrijpen als je toevallig een keer wat later bij de kraam komt, is er niet meer bij. Betalen kan vooraf via IDEAL maar kan desgewenst ook aan de kraam.


Bezorgservice

Bakkerij 't Stoepje wil met de webshop ook andere mensen bereiken. In veel huishoudens werken beide partners. Een groot deel van alle 900 markten die Bakkerij 't Stoepje wekelijks bezoekt zijn overdag. Werkende mensen hebben dan geen gelegenheid om naar de markt te gaan, terwijl ze dat wel graag zouden willen. Vanaf 17 oktober kunnen ook zij genieten van het grote assortiment kwaliteitsproducten van de warmste bakker op de markt. En wat te denken van mensen die ziek of slecht ter been zijn, of grootouders die graag met hun kleinkinderen de bestelling online willen doen. Iedereen kan nu van de kwaliteit van Bakkerij 't Stoepje profiteren, omdat de bestelling ook thuis kan worden bezorgd.

De bezorgservice van Bakkerij 't Stoepje is uniek. Bakkerij 't Stoepje gaat een landelijk netwerk van bezorgers opzetten. Om daar invulling aan te geven worden op lokaal niveau bezorgers geworven. Ervan uitgaande, dat er veel mensen beschikbaar zijn die een centje bij willen verdienen, wordt gezocht in de omgeving van de markt. Dus iedereen die beschikt over een auto, tijd beschikbaar heeft rond de openingstijden van de markt en zijn eigen omgeving goed kent, is een potentiële bezorger. Bakkerij 't Stoepje verwacht erg veel van deze nieuwe activiteiten.