Ingezonden persbericht



Klussen in de natuur voor een gratis kampeerplaats

Kennemer Duincamping Geversduin richt zich nadrukkelijk op het (leren) ontdekken van de natuur. Het op een educatieve en avontuurlijke wijze beleven van die natuur is het centrale thema, waarbij horen, proeven, voelen en zien van de bijzondere natuur op en rond Geversduin belangrijk is.

Die filosofie is ook terug te vinden in de inrichting en aankleding van het terrein. De camping streeft naar gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en landschappelijk ingepaste elementen, evenals het beter tonen van het duinlandschap in al haar facetten. Een bijzonder en aangenaam verblijf vol herinneringen is het streven, waarbij het de natuurkampeerders nog leuker gemaakt wordt.

Door de verrassende manier van communiceren en de natuur ontdekken komt de diversiteit van het gebied onder de aandacht. Daarbij kan de natuur worden gebruikt als argument om op Geversduin te verblijven, onder andere door activiteiten zoals ' klussen in de natuur voor een gratis kampeerplaats'.

Klussen in de natuur voor een gratis kampeerplaats loopt van maandag 17 oktober tot vrijdag 21 oktober of van maandag 24 oktober tot vrijdag 28 oktober 2011, waarbij de verblijfsduur 4 nachten is. Op woensdagmiddag 19 oktober of 26 oktober wordt er geklust. Werkzaamheden zullen dan o.a. bestaan uit het verwijderen van zwerfafval, opschonen van de vlindertuin en het natuurbelevingpad. Meer informatie rondom "klussen in de natuur voor een gratis kampeerplaats"vindt u op www.geversduin.nl



Ingezonden persbericht