Ingezonden persbericht

EMERSON NETWORK POWER KIEST ORACLE FUSION MIDDLEWARE VOOR BEHEER DATACENTERINFRASTRUCTUUR

Oracle Fusion Middleware ondersteunt Trellis(TM)-platform van Emerson en zorgt voor optimale schaalbaarheid in datacenterbeheer en -planning

Breda, 17 oktober 2011 - Emerson Network Power, een onderdeel van Emerson (NYSE: EMR), kiest voor Oracle Fusion Middleware voor het ondersteunen van zijn Trellis(TM)-platform. Trellis is de beheeroplossing van Emerson voor datacenterinfrastructuren (DCIM). Emerson Network Power maakte dit bekend op Oracle OpenWorld 2011, in San Francisco. Emerson Network Power is toonaangevend in het leveren van bedrijfskritische continuïteit voor bijvoorbeeld telecommunicatienetwerken, datacenters, gezondheidszorg en industriële faciliteiten.

Het Trellis-platform is een op open architectuur gebaseerde DCIM-oplossing die realtime event-analysemogelijkheden biedt voor alle fysieke en logische systemen in het datacenter. Het platform biedt datacenterbeheerders optimaal inzicht en controle, zodat zij snel beslissingen kunnen nemen, die de beschikbaarheid, efficiëntie en capaciteit van het datacenter vergroten.

Voor een naadloze communicatie tussen de verschillende applicaties die het Trellis-platform beheert, biedt Oracle Fusion Middleware een gemeenschappelijke taal. De Oracle Fusion Middleware voorziet ook in de noodzakelijke schaalbaarheid om de grote hoeveelheden data te verwerken, die het Trellis-platform consolideert en analyseert. Deze data zorgen voor realtime inzicht in, en controle over het datacenter.

Steve Hassell, President van Emerson Network Power's Avocent, zegt: "Datacentermedewerkers moeten informatiebehoeften beheren die van het ene op het andere moment kunnen wijzigen. Zij zijn vaak niet in staat de invloed van realtime aanpassingen aan de IT-apparatuur op de ondersteunde infrastructuur te voorspellen. Wij veranderen dit met het Trellis-platform door IT-beheer en infrastructuur te combineren in één enkel gecoördineerd overzicht. Onze keuze voor Oracle Fusion Middleware is een grote stap vooruit in ons streven datacenterbeheer te stroomlijnen en efficiënter te maken voor onze klanten."

Het Trellis-platform is begin 2012 beschikbaar en combineert de expertise van Emerson Network Power in datacentersystemen, -software en -diensten met de Oracle Application Integration Architecture en zijn componenten. De oplossing biedt volledige zichtbaarheid in de fysieke en logische systemen binnen het datacenter, inclusief alle grid-to-chip-oplossingen van Emerson Network Power.

Hasan Rizvi, senior vicepresident van Oracle Fusion Middleware en Java, zegt: "Emerson heeft voor standaardisatie met Oracle Fusion Middleware gekozen, omdat het schaalbaarheid biedt en hergebruik mogelijk maakt binnen het Trellis-platform."

Meer informatie over het Trellis-platform en de DCIM-oplossingen en -strategie van Emerson Network Power is te vinden op www.EmersonNetworkPower.com/DCIM.

Meer informatie over de aanwezigheid van Emerson op Oracle OpenWorld 2011 is te vinden op http://www.oracle.com/openworld/connect/face-to-face/partners/emerson/index.html.

Over Emerson Network Power
Emerson Network Power, een onderdeel van Emerson, is een leider in Business-Critical Continuity(TM) van grid-to-chip voor telecommunicatienetwerken, datacenters, gezondheidszorg en industriële faciliteiten. Emerson Network Power levert innovatieve oplossingen en expertise op gebieden als AC- en DC-elektriciteit en precisiekoeling, imbedded computing en energie, geïntegreerde rekken en behuizingen, elektriciteitschakelingen en -bediening, infrastructuurmanagement en connectiviteit. Alle oplossingen worden wereldwijd ondersteund door lokale Emerson Netwerk Power-technici. Lees meer over Emerson Network Power-producten en -diensten op www.EmersonNetworkPower.com.

Over Emerson
Emerson (NYSE: EMR), gevestigd in St. Louis, Missouri (VS), is een leider in het bundelen van technologie en techniek om innovatieve oplossingen te bieden aan klanten in industriële, commerciële en consumentenmarkten op het gebied van network power, procesmanagement, industriële automatisering, klimaatbeheersing, en gereedschappen en opslagsystemen. De omzet in het fiscale jaar 2010 bedroeg $ 21 miljard. Voor meer informatie: www.Emerson.com.