CompaNanny Aalsmeer nodigt buurt uit voor oudermaand


Aalsmeer, 20111012 -- Met de herfstvakantie voor de deur is CompaNanny Aalsmeer druk in de weer om er een spectaculaire week van te maken. Naast dat CompaNanny oktober tot maand van de ouders heeft omgedoopt, is er in de herfstvakantie extra aandacht voor het hele gezin. Van 17 oktober t/m 20 oktober worden er allerlei spannende en uitdagende activiteiten georganiseerd voor alle kinderen uit de buurt. “Vaak zijn ouders in vakanties op zoek naar leuke activiteiten voor de kinderen. Daarom willen wij de buurt een afwisselend programma aanbieden zodat er voor iedereen iets leuks te doen is!”, aldus Vestigingsmanager Shannon Jansen.

Zo staat er een echte survival in het Amsterdamse bos op het programma. Hier leren kinderen van een echte Scout hoe je moet overleven in de wildernis. Dit betekent dat ze hun eigen hut gaan bouwen, knopen leren leggen en gaan klimmen. Voor de andere activiteiten worden onder andere de speciale themakamers gebruikt. “Wij hebben bijvoorbeeld een eigen onderzoekskamer op CompaNanny. De kinderen kunnen hier door een vergrootglas de wereld op een hele andere manier ontdekken. Daarnaast hebben we een danskamer waar kinderen optredens doen voor een echt publiek. De kinderen vinden dat fantastisch. Ze staan echt in de spotlights! ”, aldus Jansen. 

De oudermaand is speciaal in het leven geroepen door CompaNanny om ouders meer centraal te zetten. De Vestigingsmanager: “ We proberen deze maand ouders extra aandacht te geven door ze te verwennen met leuke cadeautjes en speciale activiteiten. Zo organiseren we maandag 24 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur een gratis How 2 Talk 2 Kids workshop. Heleen de Hartog komt uitleg geven over de bekende opvoedmethodiek. In haar workshop laat ze ouders ervaren hoe kinderen zich voelen en hoe zij zich beter in kinderen kunnen verplaatsen. CompaNanny werkt al jaren volgens deze methode en we zien dat het werkt!”

Programma vakantieweek ochtend en middag activiteiten:

17 oktober-  Op survival en Blaaspijpen maken

18 oktober-  In het Lab en Maak je eigen Monster

19 oktober-  Cupcakejes voor fijnproevers en Speurneuzen

20 oktober-  In the spotlights en Stuntman voor één dag

Meer informatie is te vinden op www.compananny.nl/aalsmeer en www.how2talk2kids.nl . Iedereen van jong tot oud is welkom bij de vakantie activiteiten en workshop! Gratis aanmelding kan via 020-6530892 of info@compananny.nl.





CompaNanny