Persbericht

UNIT4 tekent deal van $1,6 miljoen met Canadese gemeente Surrey ~ Nederlandse bedrijfssoftwareleverancier wint opdracht van grote ERP-leveranciers ~

Sliedrecht, 17 oktober 2011 - De Noord-Amerikaanse divisie van UNIT4 heeft een grote opdracht binnengehaald bij de Canadese gemeente Surrey, de een-na-grootste stad in het district Brits-Columbia. UNIT4 vervangt de bestaande bedrijfssoftwaresystemen door de ERP-oplossing Agresso Business World. De opdracht heeft een waarde van 1.633.800 US dollar (ongeveer 1,18 miljoen euro).

De gemeente Surrey telt ongeveer een half miljoen inwoners. Verwacht wordt dat de stad de komende jaren hard zal groeien door immigratie en een bloeiend bedrijfsleven in de gemeente.

UNIT4 heeft al een aantal overheidsklanten in Brits-Columbia, waaronder de gemeenten Langley en Kelowna en het regionale district Squamish-Lillooet. In de Verenigde Staten gebruiken onder meer de gemeenten Sparks, Laguna Niguel en Ventura UNIT4-oplossingen.

"Surrey is een mooie toevoeging aan ons klantportfolio in de overheidssector", aldus Shelley Zapp, president van het Noord-Amerikaanse UNIT4 Business Software. "Onze overheidsklanten hebben gemeen dat ze behoefte hebben aan een geïntegreerd systeem met uitgebreide workflow- en rapportagemogelijkheden, waardoor ze altijd goed overzicht houden op hun administratie."

Wereldwijd telt UNIT4 ongeveer 1.500 klanten in de overheidssector.