Ingezonden persbericht


Warmbat sheepskin boots opent vandaag webshop

Via www.warmbat.com kun je vanaf vandaag online de originele sheepskin boots bestellen. De moderne laars van de mooiste kwaliteit Merino schapenvacht zorgt voor warmte en comfort. Ideaal voor in en om het huis, en alles wat je nodig hebt om deze koude winter door te komen. Warmbat maakt al meer dan honderd jaar gebruik van Merino schapen voor de productie van hun laarzen.

Webshop
Bij alle modellen die je ziet in de webshop ligt de focus op comfort, maar een fashionable look is daarbij net zo belangrijk voor het merk. De comfortabele pasvorm, en het gebruik van 's werelds beste kwaliteit Merino schapen met hun kenmerkende kwaliteit vacht, maken Warmbat sheepskin boots een musthave voor deze winter. Wil je iemand verrassen, geef hem of haar dan de speciale Warmbat-cadeaubon, die je via de site kunt kopen.

Bijzondere eigenschappen
Warmbat maakt gebruik van 100% natuurlijke materialen en is volledig biologisch afbreekbaar. De Merinowol is licht, sterk, soepel en voelt ontzettend zacht aan. Alle modellen zijn gemaakt van double faced schapenhuid, dus met de huid aan de ene kant, en wol aan de andere kant. De kwaliteit maakt de wol vochtregulerend ongeacht de weersomstandigheid. Een unieke eigenschap is de zool, zelfs bij min dertig graden Celsius blijft hij flexibel!

Celebs
Bekende Warmbat dragers zijn onder andere: Jessica Biel, Kate Hudson, Cher, Will Smith, Megan Fox en in Nederland: topmodel Marvy Rieder, Quinty Trustfull, Yvon Jaspers, John van de Heuvel, Jessica Mendels, Liza Sips en Renee Vervoorn


Noot voor redacties

Meer informatie/