Audax Persbericht

Glossy geeft huwelijksfeest weg

Durfde Glossy het anderhalf jaar geleden nog aan om een echtscheiding weg te geven, nu schenkt het glamourblad - in navolging van de bruiloft van Kim Kardasian ⤤" een volledig gesponsord huwelijksfeest; van jawoord tot huwelijksnacht.

Er zit een stijgende lijn in het aantal huwelijken per jaar; de grens van 73.000 zal in 2011 overschreden worden. Voor glamourblad Glossy een reden om een aanstaand bruidspaar een volledig verzorgde huwelijksdag aan te bieden. Deze glamourbruiloft zal volledig gesponsord worden door onder meer een huwelijkslocatie, een taartarchitect, fotograaf, goudsmid, cateraar, champagnemerk, visagist, kapper, bruidskledingzaak en een hotel. Eigenlijk precies zoals menig Hollywoodster in het huwelijk treedt, met de bruiloft van Kim Kardashian van afgelopen zomer als absoluut toppunt; zij kreeg zelfs nog geld toe.

Glossy zal een reportage van het huwelijk ergens in 2012 in het blad afdrukken. Wie mee wil dingen om de mooiste dag van hun leven door het glamourmagazine te laten organiseren, moet de opdracht zoals die in de nieuwe editie afgedrukt staat uitvoeren.

De nieuwe Glossy is vanaf 18 oktober overal te koop.

Glossy is een uitgave van Audax Publishing B.V. Audax Publishing is onderdeel van het in Gilze gevestigde mediaconcern Audax. Vanuit de in Amsterdam gevestigde uitgeverijdivisie is Audax in Nederland onder andere uitgever van weekbladen zoals Weekend, Party, Vriendin en HP/De Tijd alsmede maandbladen zoals AvantGarde, Glossy, Girlz!, STARS, Royalty en AktueelMAN.



Audax