Ingezonden persbericht


www.repeatcashmere.com

17-10-2011

Doutzen Kroes verkoopt Repeat by Doutzen in Duitsland

Topmodel Doutzen Kroes heeft afgelopen zaterdag een bezoek gebracht aan Duitsland, alwaar ze in Berlijn en München haar eigen collectie, genaamd Repeat by Doutzen, aan de man heeft gebracht. De Duitsers trokken er massaal op uit om het Nederlandse topmodel in levende lijve te kunnen ontmoeten. Naast het uitdelen van handtekeningen nam Doutzen ook de tijd om met haar fans op de foto te gaan.

Repeat by Doutzen
De Repeat by Doutzen collectie heeft Doutzen ontworpen voor Repeat Cashmere, het luxe kasjmierlabel waarvan ze reeds drie jaar het gezicht is. De exclusieve lijn is geïnspireerd op Doutzens drukke levensstijl waarin reizen centraal staat, en comfortabele kleding dus een absolute must is. De Repeat by Doutzen collectie bestaat uit tien items, waaronder prachtige jurkjes van kasjmier, grof gebreide vesten en comfortabele reiskleding. De items zijn, als vanzelfsprekend, gemaakt van de meest zachte materialen, en hebben de typische kasjmier kleuren, die variëren van licht beige tot donkerbruin en grijs.

Doutzen in haar favoriete item uit de Repeat by Doutzen collectie

De Repeat by Doutzen collectie is verkrijgbaar bij de Repeat Cashmere verkooppunten in Nederland en op www.repeatcashmere.com.