Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 17 oktober 2011

LOUWE PRUIM WINNAAR SCHAAMNAAM 2011

BENNIE DOOD EN ANNEBELLE BLAAS NUMMER TWEE EN DRIE IN COEN EN SANDER'S SCHAAMNAAM COMPETITIE

De zoektocht naar de gekste naam is ten einde en de onthulling is daar. BNN-dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben Louwe Pruim uitgeroepen tot Schaamnaam 2011. Louwe zelf bleef daar niet koeltjes onder: 'Ik heb het eigenlijk nooit als een schaamnaam gezien hoor, maar ik krijg er nu wel leuke reacties op!' Afgelopen week stemden meer dan 100.000 luisteraars van De Coen en Sander Show op hun favoriete gênante namen. Bennie Dood is tweede geworden en Annebelle Blaas pakt het brons.

Sander: 'We hebben veel gekke namen voorbij horen komen, maar Louwe Pruim stak er echt met kop, schouders en pruim bovenuit. Coen: 'Wat een topeditie! Ik kijk nu al uit naar de Schaamnaam verkiezing van volgend jaar.' Dit jaar gingen Coen en Sander voor de vierde keer op rij op zoek naar de Schaamnaam. Eerder gingen Wil-Jannie Mosterd uit de Fles, Stanley Messie, Fokje Modder en Con Domen er met de dubieuze titel vandoor.

De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Meer informatie over De Coen en Sander Show is te vinden op coenensandershow.bnn.nl, of volg ze op Facebook of Twitter.




Ingezonden persbericht