Ingezonden persbericht


Van den Bosch Transporten B.V. en Hawaii Intermodal Tank Transport LLC kondigen strategische samenwerking aan in food graded deep sea tankcontainer business.

Van den Bosch Transporten BV and Hawaii Intermodal Tank Transport LLC hebben een strategische samenwerking aangekondigd door een integratie van deep sea netwerken, en de combinatie van kennis in wereldwijd transport van vloeibare food graded bulk producten.

Beide partijen hebben vele jaren ervaring in de vloeibare food graded bulk markt en zoeken manieren om huidige transportnetwerken wereldwijd uit te breiden. Zij zien een gezamenlijke toekomst door uitbreiding in capaciteit en specialisatie door het bundelen van krachten, stromen en netwerken. "Het is een duidelijk voorbeeld van een 1+ 1 = 3 samenwerking", aldus Paul van de Vorle, manager Business Development bij Van den Bosch. "Deze samenwerking maakt deel uit van onze nieuwe strategie 'To the Next Level', waarin we de focus leggen op substantiële groei in volume en performance".

Hawaii Intermodal Tank Transport LLC, met het gevestigde hoofdkantoor in Palmetto. FL, USA, beschikt over een vloot van 600 tank containers in Noord Amerika en tussen Zuid- en Noord Amerika. De organisatie is supply chain specialist in temperatuur gevoelige en bederfelijke producten, gebruik makend van super geïsoleerde and gekoelde tank containers.

Van den Bosch Transporten, met het hoofdkantoor in Erp (Nederland), beschikt over een vloot van meer dan 2800 tank- and silo containers voor zowel de Europese als wel de wereldwijde markt. Van den Bosch Transporten is één van de grootste Europese supply chain specialisten in vloeibare en droge bulkproducten, voor zowel de food als de non food markt.

Van den Bosch is al bijna 50 jaar actief in de Europese bulk markt in zowel weg- als intermodaal transport. Voor Van de Vorle is het duidelijk: "Veel van onze klanten hanteren een globale aanpak en willen onze ervaring en gespecialiseerd equipement daarom ook wereldwijd inzetten". Deze samenwerking met Hawaii Intermodal Trank Transport LLC brengt zowel onze klanten en onze organiastie wederzijds omvangrijke mogelijkheden.

De heer Sadeghi van Hawaii Intermodal Tank Transport LLC voegt hieraan toe: "Van het begin af aan voelden we een sterke persoonlijke klik. Het was onmiddellijke duidelijk dat we samen een winning-logistics-team kunnen vormen".

Een toename van wereldwijze omzet staat bij beide partijen hoog op de strategische kalender. Beiden zijn overtuigd dat dit initiatief klantverwachtingen gaat overstijgen op het gebied van innovatieve en concurrerende logistieke oplossingen.