Persbericht
UNIT4 introduceert Agresso Timesheets app voor urenregistratie op de iPhone, iPad of iPod Touch

Sliedrecht, 18 oktober 2011 - UNIT4 introduceert een mobiele app voor het invoeren en indienen van urenregistratie binnen Agresso Business World. Gebruikers kunnen met deze app hun urenregistraties via de iPhone, iPad of iPod Touch bekijken en beheren.

Met Agresso Timesheets hebben gebruikers zowel offline als online de volledige controle over hun urenregistraties, die door synchronisatie altijd actueel zijn. De applicatie is beschikbaar voor alle gebruikers van Agresso Business World die toegang hebben tot de Timesheets-module van deze oplossing.

"Agresso-klanten zijn doorgaans snelgroeiende serviceorganisaties, waar steeds meer medewerkers mobiel werken", zegt Ton Dobbe, VP Product Management van UNIT4. "Met de nieuwe Timesheets-app kunnen deze medewerkers hun urenregistratie onderweg op dezelfde manier beheren en indienen als op kantoor. Dit bespaart tijd en komt de nauwkeurigheid ten goede, terwijl mobiele medewerkers er zeker van kunnen zijn dat hun werktijd wordt geregistreerd en dat ze altijd voldoen aan hun dagelijkse of wekelijkse verplichtingen."

Met de applicatie Agresso Timesheets kunnen gebruikers:
* Urenregistraties toevoegen, aanpassen en verwijderen, offline of online.
* Snel arbeidsuren invoeren door het selecteren van de relevante combinatie van werkopdracht, project en activiteit uit een lijst met recente of favoriete onderdelen.
* Bekijken welke weken zijn ingediend, te laat zijn of in concept zijn.
* Importeren van nieuwe combinaties van werkorders, projecten, activiteiten, etc. uit Agresso Business World.
* Urenregistraties indienen.

Beschikbaarheid van Agresso Timesheets
De app Agresso Timesheets is gratis verkrijgbaar in de Apple AppStore voor iOS-versies 3.2.2 of later (iPhone en iPad). De applicatie is compatibel met versie 5.5.3 en later van Agresso Business World. In de AppStore zijn ook schermafbeeldingen van de app te bekijken.

Ook is er een korte video van de applicatie beschikbaar.

Over UNIT4

UNIT4 wil een wereldwijde standaard zetten voor bedrijfssoftware die snel veranderende organisaties (een nichemarkt die UNIT4 benoemt als Businesses Living IN Change, oftewel BLINC) in de commerciële en publieke sector helpt om in te kunnen spelen op interne en externe veranderingen. Simpel, snel en kosteneffectief. De automatiseerder heeft activiteiten in zeventien landen in Europa en zeven landen in Noord-Amerika, Afrika & Azië-Pacific. De omzet in 2010 bedroeg 421,7 miljoen euro. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en het hoofdkantoor is gevestigd in Sliedrecht. UNIT4 biedt een breed portfolio van oplossingen, waaronder de financiële managementsoftware CODA en de flexibele ERP-oplossing Agresso Business World. In de Benelux levert UNIT4 business software voor verschillende sectoren, waaronder de zakelijke en financiële dienstverlening, accountancy, gezondheidszorg, groothandel en distributie, kmo, onderwijs en de publieke/non-profit sector. Daarnaast levert UNIT4 oplossi ngen voor personeelsinformatie en salarisverwerking, business intelligence en diensten op het gebied van continuïteit en cloud computing.

Website: http://www.unit4.nl
Twitter: @UNIT4_NL