Erasmus Universiteit Rotterdam

STAR Management Week: 'Next Level, No Limits'

Datum
Van: 25 oktober 2011 00:00
Tot: 03 november 2011 00:00

---

Locatie:
Divers

Toelichting
De STAR Management Week is het grootste evenement georganiseerd door Studievereniging STAR van RSM. Met activiteiten die variëren van recruitment tot academische en sociale evenementen, probeert de STAR Management Week iets te bieden voor alle studenten.

Jubileum-STAR Management Week opent met grote sprekers

De STAR Management Week viert dit jaar zijn 25e jubileum met nieuwe activiteiten, interessante bedrijven en inspirerende sprekers. Tijdens de feestelijke Opening Conference op dinsdag 25 oktober spreken onder meer Hans Wijers (CEO Akzo Nobel), Christof Rühl (Vice President van BP) en Eelco Hoekstra (CEO Royal Vopak). Zij haken in op het thema 'Next Level, No Limits'. Dit thema verwijst naar de nieuwe en vernieuwde activiteiten tijdens de STAR Management Week om studenten uit te dagen hun grenzen te verleggen.

Bij het Entrepreneurial Seminar krijgen studenten meer inzichten in de uitdagingen bij het opzetten van een bedrijf. Sprekers als Ridder Drost (eigenaar Liquido D'Oro), Reynier van Bommel (CEO Van Bommel) en Jan van Kuyk (mede-eigenaar Flowtraders) delen hier hun ervaringen.

Nieuw op de STAR Management Week-agenda is het Sports Seminar, dat beoogt alle aspecten van sport toe te lichten. Enrico Damo (Sponsoring Manager Eneco), Fatima Moreira de Melo (voormalig hockeyster), Jan Albers (voorzitter KNHB) en Els van Breda Vriesman (voormalig lid IOC) delen hun kijk op sport.

Verder biedt de STAR Management Week ook activiteiten om in contact te komen met verschillende bedrijven. Voor jongere studenten zijn er diverse workshops over marketing en verkoop. En zoals elk jaar wordt de week afgsloten met de STAR Party.

Noot voor redacties: