Gemeente Lisse

Bijeenkomst over Burgernet - komt u ook?

20 oktober 2011
Burgernet

Op 25 oktober om 19.30 uur vindt in Hotel Event Centre De Nachtegaal (Heereweg 10) een startbijeenkomst plaats van Burgernet. Burgemeester Langelaar van Lisse en waarnemend burgemeester Broekhuis van Hillegom geven het startschot voor Burgernet in hun gemeente. De Politie Hollands Midden verzorgt een presentatie over het hoe en waarom van Burgernet.

Voor wie?

Bij deze bijeenkomst zijn maatschappelijke organisaties, woningbouwverenigingen en winkeliersverenigingen uit Lisse en Hillegom aanwezig. Natuurlijk zijn ook de Burgernet-deelnemers uitgenodigd. Zij hebben zich aangemeld na de wervingsactie in september. Ook mensen die nog niet meedoen zijn welkom!

Over Burgernet

De gemeenten Hillegom en Lisse worden, net als vele andere gemeenten, binnenkort aangesloten op Burgernet, een systeem dat hulp van burgers inroept bij het oplossen van misdrijven. Het werkt via een tekst- of ingesproken bericht op de telefoon. In beide gemeenten hebben zich al veel inwoners aangemeld maar het mogen er natuurlijk nog meer worden. Hoe meer aanmeldingen, hoe succesvoller Burgernet ingezet kan worden.

Graag tot 25 oktober!