Gemeente Stede Broec

Bewonersavond Grootebroek-Zuid over wijkonderhoud

24-10-2011 Op 25 oktober houdt gemeente Stede Broec een bewonersavond voor de inwoners van Grootebroek-Zuid. Het college van B&W nodigt de bewoners uit mee te denken en mee te praten over het onderhoud van hun wijk.
Jaarlijks vindt in een van de vier wijken in Stede Broec een bijeenkomst plaats met bewoners waarop zij hun wensen en ideeën over het wijkonderhoud kunnen bespreken met de gemeente. Het gaat dan om onderwerpen als openbare verlichting, groen, speelterreinen, wegen en verkeer, gebouwen en het schoonhouden van de wijk. In 2012 is Grootebroek-Zuid (omgeving Oostersluis, Kloosterhof en Monnikenveld) de onderhoudswijk.

Bewoners zijn van harte welkom op dinsdagavond 25 oktober 2011 in het gemeentehuis. Op de bijeenkomst kunt u vragen of opmerkingen over het onderhoud of beheer van uw wijk aan de orde stellen. De avond staat onder leiding wethouder Zwaan en begint om 20.00 uur.

Na deze avond onderzoekt de gemeente wat zij kan doen met de ingebrachte wensen en ideeën. Medewerkers van de buitendienst zullen in overleg met de bewoners de wijk in gaan en kijken wat er mogelijk is. In het voorjaar van 2012 komt de gemeente bij de bewoners terug en wordt op een tweede bijeenkomst het onderhoudsplan voor Grootebroek-Zuid gepresenteerd.

24-10-2011