TVM wordt teamsponsor XDakar

Persbericht van TVM Verzekeringen

TVM is teamsponsor XDakar

HOOGEVEEN - TVM verzekeringen is met onmiddellijke ingang teamsponsor van het ambitieuze rally-team XDakar. Dit team bestaande uit 3 race -vrachtwagens van respectievelijk Frits van Eerd, Peter van den Bosch, en Eimbert Timmermans, tweevoudig wereld kampioen zijspan cross.

Verder maakt Eric van Loon met zijn Mitsubishi deel uit van het team. Van Loon eindigde in Dakar 2010 bij de auto's als 11e..

De drie truckcoureurs eindigden vorig jaar alle 3 bij de eerste 20. Voormalig motorcrosstopper Eimbert Timmermans rijdt mee in Dakar 2012 in de wedstrijd met een racetruck en als materieele hulp als Frits van Eerd of Peter van den Bosch materiaalpech krijgen. Timmermans bouwde alle 3 de racetrucks.

Eimbert Timmermans:"We staan er goed voor. Testen in Marokko hebben uitgewezen dat de wagens in orde zijn en Peter van den Bosch en Frits van Eerd hebben echt de ambitie in de top 10 te eindigen."

President-directeur Arjan Bos van TVM verzekeringen: "De sponsoring van team XDakar sluit naadloos aan bij een grote passie van onze doelgroep: de auto en motorsport.
Deze wereld is voor TVM niet nieuw. Wij komen al meer dan 10 jaar met gasten op het TT circuit Daarbij wil TVM ook meer betrokken zijn bij activiteiten in het zuiden van Nederland, de belangrijkste vervoersas in Nederland. Het XDakar team met Brabantse ondernemers past goed daarin.
Frits van Eerd is de CEO van supermarktreus Jumbo en Peter van den Bosch en Eimbert Timmermans zijn beiden transportondernemer. We zien dat ze zeer professioneel bezig zijn met alle intensieve voorbereidingen rondom de rally. Ze gaan voor kwaliteit en wij als verzekeraar ook, dus we tonen daar graag onze betrokkenheid bij."

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Links:
http://www.xdakar.com



Razende Robot Reporter