Succesvolle dealsite ActievandeDag.nl nu ook naar België

Persbericht van Emesa

Amsterdam, 25 oktober 2011 - Emesa Nederland BV lanceert haar succesvolle concept Actievandedag.nl met ingang van 5 december ook in België. De website ActievandeDag.be gaat de huidige website LastminuteTop20.be vervangen. Uit marktonderzoek is gebleken dat het nieuwe concept beter aansluit bij de behoeftes van de Belgische consument.
ActievandeDag.be is gericht op de consumenten in heel België.

Met LastminuteTop20.be wist Emesa de afgelopen periode een sterke positie op te bouwen op de Belgische markt. Volgens de directie van Emesa voldoet het business model echter niet langer aan de eisen die het bedrijf stelt aan haar labels. Gezien de grote marktpotentie die België biedt is er daarom nader onderzoek uitgevoerd naar een alternatief concept. Daaruit kwam naar voren dat de in Nederland succesvolle dealsite ActievandeDag.nl in een 'doorvertaling' ook bij onze Zuiderburen goed zal aanslaan.

Net als de Nederlandse variant staat ActievandeDag.be synoniem voor een hoogwaardige vakantie of arrangement voor een zeer scherpe prijs. Elke dag is er één exclusieve actie beschikbaar, die slechts 24 uur te boeken is. De prijs is bekend en de voorraad beperkt. De combinatie van schaarste en de beste prijs zet consumenten ertoe aan snel te boeken om niet achter het net te vissen.

ActievandeDag.be gaat live op 5 december 2011.

Over Emesa Nederland B.V.
Emesa Nederland B.V. is de grootste e-commerce partij voor het zoeken, vergelijken en boeken van reis- en vrijetijdsarrangementen voor onder meer een vakantie, dagje weg, concert, musical of beauty arrangement. Met een rijk portfolio aan websites, waaronder Website van het Jaar 2010 VakantieVeilingen.nl(R), ActievandeDag.nl, LastminuteTop20.be en -Website van het Jaar 2009 InpakkenenWegwezen.nl is het bedrijf voor partners in de reis- en vrijetijdsbranche een strategisch kanaal voor het aanbieden van arrangementen.
Emesa bereikt wekelijks 4,5 miljoen Nederlanders die geabonneerd zijn op de e-mail nieuwsbrieven. De websites van Emesa worden door meer dan 60 miljoen bezoekers per jaar bezocht.

Over ActievandeDag
ActievandeDag is onderdeel van het moederbedrijf Emesa. De website werkt als intermediair tussen consument en reisaanbieder en creëert samen met de reisaanbieder de aller scherpste reisaanbiedingen! Iedere dag is er één of meerdere unieke en scherpe reisaanbieding(en) die de consument vanaf 00:00 online kan boeken. De redactie van ActievandeDag tracht om het aanbod zo divers mogelijk te houden zodat er voor iedereen wat tussen zit. Bungalowparken, hotelovernachtingen, mini-cruises en beautyweekenden zijn een greep uit het aanbod van de acties.

*

Links:
http://www.emesa.nl



Razende Robot Reporter