Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 10.20 uur

Utrecht, 25-10-2011

Doorrijden na aanrijding

DE BILT Maandagochtend raakte een fietsster gewond bij een aanrijding met een automobilist. De automobilist reed door.

Omstreeks 11.45 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding op de Hessenweg. Een 27-jarige automobilist uit Bilthoven verleende op de rotonde geen voorrang aan een 37-jarige fietsster uit Zeist. De fietsster werd afgesneden en kwam ten val. De automobilist reed door. De vrouw liep verwondingen op aan haar hoofd en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist meldde zich later aan het bureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval

ZEIST Een bromfietser kwam op maandagmiddag in aanrijding met een automobilist.

Rond 17.00 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding tussen een bromfiets en een auto op de kruising van de Steynlaan met de Slotlaan. Een 73-jarige automobilist uit Zeist reed in een auto vanaf de Steynlaan en wilde de Slotlaan op rijden. Op de kruising reed op dat moment een 19-jarige man uit Zeist op een bromfiets. Bij hem achterop zat een16-jarig meisje uit Zeist. De bromfietser reed aan de verkeerde kant van de vluchtheuvel en de aanrijding met de automobilist ontstond. De bromfietser en zijn bijrijdster kwamen ten val. De bestuurder moest met veel schaafwonden voor behandeling naar het ziekenhuis. De bijrijdster raakte niet gewond.

Mishandeling

ZEIST Een jongen werd op maandagmiddag mishandeld door een man. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 11-jarige jongen uit Den Dolder fietsste rond 12.35 uur over de Schreuder van der Kolklaan. Net voorbij de kruising met de Gerhard Pranglaan kreeg hij plotseling een klap tegen zijn hoofd waardoor hij van zijn fiets viel. De man die hem geslagen had rende vervolgens hard weg.

Signalement:


- vermoedelijk blanke man


- 20-30 jaar


- 1.80 meter


- donkere stoppeltjes op zijn kin


- donkerkleurig shirt


- donkerblauwe schoenen


- zwart petje met een zilveren teken van het merk Nike


- capuchon gedeeltelijk over de pet gedragen

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Heeft u iets gezien, of kunt u meer informatie geven over deze zaak, neemt u dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.