Gemeente Ermelo


Inspiratieprijs voor Vrijwilligersprojecten

Al jaren organiseert stichting Pinel de Verkiezing van de Vrijwilliger van het Jaar. Het ging dan altijd om individuele vrijwilligers die eens goed in het zonnetje werden gezet vanwege hun grote inzet voor de lokale samenleving. Dit jaar willen we niet alleen die individuele vrijwilligers uitlichten: met trots presenteren we daarnaast de Inspiratieprijs voor Vrijwilligersprojecten!

Wat is het?
De Inspiratieprijs omvat EUR 500,00, ter beschikking gesteld door de Rabobank Ermelo. U als vrijwilligersorganisatie kunt een project of activiteit voordragen voor deze prijs. Een deskundige jury onder voorzitterschap van wethouder Laurens Klappe buigt zich over de vraag welke organisatie het meest inspirerende project of activiteit wil uitvoeren.

Wie komt er in aanmerking?
Kanshebbers voor deze Inspiratieprijs zijn activiteiten of projecten van Ermelose vrijwilligersorganisaties die in 2012 worden uitgevoerd. We zijn op zoek naar projecten of activiteiten die ons en anderen inspireren en die de variëteit aan mogelijkheden in het vrijwilligerswerk laat zien. Kernwoorden: Inspiratie / inspirerend, vernieuwing, originaliteit, creativiteit, samenwerking, nieuwe doelgroep

Voorwaarden voor deelname:

* het betreft een lokaal project of activiteit
* het project wordt uitgevoerd dan wel gepresenteerd in 2012
* de jury wil graag uitgenodigd worden om het project (activiteit) te bekijken in 2012

Aanmelding
Iedereen die kans wil maken op deze Inspiratieprijs kan zijn aanmelding (digitaal) inleveren bij:
Steunpunt Vrijwilligerswerk - Stichting Pinel, Raadhuisplein 8, 3851 NT Ermelo, vrijwilligers@stichtingpinel.nl, tel. (0341) 56 02 68. U kunt het aanmeldingsformulier ook digitaal invullen. De uiterste inzenddatum is 11 november. Het winnende project of activiteit wordt bekend gemaakt op de avond van de Verkiezing van de Vrijwilliger van het Jaar op 7 december

Vrijwilliger van het Jaar?
Uiteraard wordt dit jaar ook de vrijwilliger van het jaar gekozen. Binnenkort kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op genomineerde vrijwilligers, die in het Ermelo's Weekblad worden gepresenteerd. U vormt dan samen de jury. Wie als vrijwilliger van het jaar is gekozen wordt ook op 7 december bekend gemaakt. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligers van Stichting Pinel.