Gemeente Noordwijkerhout


Besluit aanwijzing gemeentelijk monument

Op grond van artikel 3 van de Erfgoedverordening Noordwijkerhout 2010 heeft het college op 18 oktober 2011 besloten het Dekenaatsgebouw aan de Herenweg 9-11, kadastraal bekend gemeente Noordwijkerhout, nr. E 04071, niet aan te wijzen tot gemeentelijk monument.

Een kopie van het besluit van het college en de redengevende beschrijving van het Dekenaatsgebouw liggen vanaf 26 oktober 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in de hal van het gemeentehuis. Voor meer informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Bouwen, mevrouw M. van der Putten, tel. (0252) 343854.

Tegen dit besluit bestaat op grond van de Algemene wet bestuursrecht voor iedere belanghebbende de mogelijkheid om binnen zes weken schriftelijk een gemotiveerd bezwaar aan te tekenen bij ons college. De termijn van zes weken vangt aan met ingang van de dag volgend op de dag van verzending van dit besluit. Tevens kan iedere belanghebbende, in samenhang met de indiening van een bezwaarschrift, de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag, om schorsing van het besluit of het treffen van een andere voorlopige voorziening verzoeken.