Gemeente Overbetuwe


Fietsenstalling met toezicht is een succes!

De fietsenstalling met toezicht op het NS station in Elst is een succes! Het aantal fietsdiefstallen is afgenomen tijdens de uren dat er toezicht aanwezig is. Daarnaast hebben maar liefst 1115 mensen een vaste klantenkaart genomen voor de stalling met toezicht. Het grote aantal aanvragen laat zien dat de Overbetuwse inwoners deze service op prijs stellen.
Bij de stalling aan de dorpszijde wordt van maandag tot en met vrijdag, tussen 7.00 en 19.00 uur, gewerkt met een bonnetjessysteem. Iedere fiets krijgt een nummer en op vertoon van het bewijsje, krijgt u uw fiets weer mee. Zo is de kans op fietsdiefstal een heel stuk kleiner!

Serviceteam
De medewerkers van het Serviceteam zijn mensen die momenteel een uitkering krijgen. Door bij de fietsenstalling te werken, wennen ze weer aan het `werkende leven'. Met de opgedane werkervaring vinden ze hopelijk sneller een betaalde baan. De medewerkers van het Serviceteam hebben meer plezier in hun werk nu ze contact hebben met de gebruikers van de fietsenstalling.