Relatie.nl neemt datingsite ItClicks.nl over

Persbericht van Relatie.nl

Relatie.nl, het nieuwe dating initiatief van internetondernemer Chris van Tuijl, o.a. oprichter van het bekende Relatieplanet.nl, maakt bekend dat het met ingang van 1 december aanstaande één van de oudste datingsites van Nederland, ItClicks, zal overnemen.

ItClicks was één van de eerste serieuze datingsites in Nederland die in 2000 het licht zag. Met deze transactie verstevigt Relatie.nl direct haar positie in de online datingmarkt. Er wordt geen overnamebedrag bekendgemaakt.

Relatie.nl heeft besloten ItClicks niet meer als aparte datingsite voort te zetten. Met ingang van heden kunnen de leden van ItClicks een profiel aanmaken bij Relatie.nl. Relatie.nl neemt de verplichtingen richting betalende leden van ItClicks per 1 december over en geeft daar bovenop nog 3 maanden gratis Full Membership extra. De leden van ItClicks zijn reeds geïnformeerd.

Relatie.nl kwam begin januari online maar moest onder zware druk van Relatieplanet c.q. de Telegraaf tot 8 oktober jongstleden offline blijven. Inzet was een geschil over het tijdstip wanneer het concurrentiebeding van oprichter Chris van Tuijl zou aflopen en een boete van 25.000 per dag zolang Relatie.nl niet offline zou gaan. Uiteindelijk hebben partijen geschikt maar over de inhoud van die schikking is niets bekend gemaakt.

Links:
http://relatie.nl



Razende Robot Reporter