Gemeente Leidschendam-Voorburg


Samen ondernemen(d) in Leidschendam-Voorburg

25 oktober 2011 - Uitvoering eerste Actieplan Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt ligt op schema.

De uitvoering van het Actieplan 2011 ligt op schema, dit stelde het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt onlangs in haar vergadering vast. Ondernemers en overheids- en onderwijsinstanties werken dit jaar samen aan het creëren van meer kleinschalige bedrijfsruimte, het verminderen van regeldruk voor ondernemers, het beter benutten van de arbeidsreserve en het stimuleren van innovatie.

Tijdens de platformbijeenkomst is ook de centrale internetpagina van het platform gepresenteerd. Alle informatie over de activiteiten van het platform staat op www.leidschendam-voorburg.nl/ondernemen. Deze website is het nieuwe informatiekruispunt voor de platformleden en hun achterban. Daarnaast gebruiken zij LinkedIn voor het onderhouden van contacten en uitwisselen van ervaringen.

Het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt bestaat uit bestuurders van de gemeente, onderwijsinstanties, bedrijven en ondernemersorganisaties en is eind 2010 opgericht. Sindsdien is een samenwerkingsstructuur opgezet, de gezamenlijke Agenda tot stand gekomen, een intentieovereenkomst ondertekend en het Actieplan 2011 vastgesteld. Dat wordt momenteel uitgevoerd. Samen ondernemen en ondernemend zijn; dat vormt de basis van het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt.