Stichting FOM 25 oktober 2011

Nieuwe FOM expres is uit

De nieuwste editie van de FOM expres is deze week verschenen. In dit oktober-nummer krijgt u in een notendop een overzicht van het laatste nieuws en achtergrondinformatie over FOM, de FOM-instituten en de universitaire werkgroepen.
vergroten FOM expres oktober 2011
Klik hier om de FOM expres te downloaden.
In deze editie vindt u onder meer nieuws over de gezamenlijke investering van FOM en de Radboud Universiteit Nijmegen in het magneetonderzoek. Ook ondertekenden beide partners een overeenkomst over de verhuizing van de vrije-elektronenlasers FELIX en FELICE van FOM-Rijnhuizen naar Nijmegen. In de FOM expres ook een interview met Spinozawinnaar prof.dr. Erik Verlinde, een blik op het wetenschappelijk onderzoek in Duitsland versus Nederland, prof.dr. Roberta Croce over fotosynthese, dr. Wim Vassen over zijn Science publicatie en Nikhef-collega drs. Eric Hennis vertelt over de Virgo-detector. In de 'English pages' leest u over de promotieduur bij FOM en de mogelijkheid voor FOM-medewerkers om deel te nemen aan het NIPED PreventieKompas. Tot slot besteedt de FOM expres aandacht aan prof.dr. ir. Pieter Kruit, winnaar van de FOM Valorisatie Prijs 2011 en dr. Silke Diedenhofen, winnaar van de FOM Valorisatiehoofdstuk Prijs 2011.

Op www.fom.nl/fomexpres kunt u het oktober-nummer zelf downloaden. Als u de FOM expres per post wilt ontvangen kunt u een e-mail sturen naar info@fom.nl.