Ingezonden persbericht


Mahindra Satyam een van de beste werkgevers
IT-dienstverlener zesde in Dataquest/CMR-enquête 'Best Employers 2011'

Rijswijk, 25 oktober 2011 - IT-dienstverlener Mahindra Satyam is de zesde beste werkgever om voor te werken. Dit blijkt uit de enquête 'Best Employers 2011' van het Indiase IT-tijdschrift Dataquest en onderzoeks- en adviesbureau CyberMedia Research (CMR).

De conclusie in het enquêterapport van Dataquest en CMR: "In een jaar dat in het teken stond van personeelsverschuivingen, verdient Mahindra Satyam een speciale vermelding. Het bedrijf haalt opnieuw de Best Employers-enquête na een afwezigheid van bijna drie jaar. Vermeldenswaard is, dat het bedrijf behoorlijk hoog scoort bij zijn werknemers en daarmee de zesde plaats weet te bemachtigen in de enquête. De positie van Mahindra Satyam op de lijst, op basis van verschillende parameters, is het bewijs dat het bedrijf zijn beschadigde imago te boven is en zijn business opnieuw heeft opgebouwd. Het bedrijf behaalde hoge scores op onderdelen als vrouwenparticipatie, opleiding en ontwikkeling. Dit is mogelijk gemaakt door verschillende initiatieven van werknemers op de werkvloer van het bedrijf."

"Deze erkenning onderstreept de vooruitgang die Mahindra Satyam boekt in zijn ontwikkeling als populaire werkgever in de IT-sector", zegt Hari Thalapalli, CPO en CMO van Mahindra Satyam. "Opvallend is, dat dit is bereikt ondanks aanzienlijke tegenslagen waarmee we werden geconfronteerd. Die hebben onze wil om terug te vechten, zelfs nog meer versterkt."

Over Mahindra Satyam
Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren.

De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management, en infrastructuurdiensten.

Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van 12,5 miljard dollar. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling.

Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune® 500-organisaties. Het bedrijf heeft development- en delivery-centra in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore, Australië en Nederland. Meer informatie is beschikbaar op www.mahindrasatyam.net. Volg Mahindra Satyam op Twitter: http://twitter.com/mahindra_satyam.

Voor meer informatie: