Ingezonden persbericht


ADE bij Little Buddha Amsterdam een groot succes

Amsterdam, 25 oktober 2011

Het dak ging er afgelopen weekend af tijdens Amsterdam Dance Event in Little Buddha. Kenny Dope, Joey Negro, Greg van Bueren, Roog, RiskSoundSystem en vele anderen lieten allemaal zien van welk hout ze gesneden zijn. Een legendarische editie van ADE.

Alle avonden waren compleet uitverkocht en wie er niet bij was, heeft echt iets gemist. De sfeer was fantastisch en de intieme setting van Little Buddha was perfect voor disco, funky en soulful house. Het loungegedeelte van Little Buddha werd omgetoverd tot dansvloer en het restaurant maakte plaats voor de exclusieve VIP area. Met deze transformatie heeft Little Buddha laten zien dat ze zich ook als club kunnen scharen tussen de meest gerenommeerde venues van Amsterdam.

Little Buddha is trots op iedereen die erbij was en vooral op het enthousiaste publiek dat er een memorabel spektakel van heeft gemaakt. Honderden mensen kwamen uit binnen- en buitenland om intens te genieten van de line-up. Echte muziekliefhebbers konden dan ook hun hart ophalen aan het programma van Little Buddha. Hopelijk is iedereen er volgend jaar weer bij in oktober 2012.

Uiteraard heeft Little Buddha geprobeerd om dit alles zo goed mogelijk vast te leggen op camera. Met een rapportage van BNN was de landelijke media in ieder geval goed vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er foto's gemaakt, die in hoge resolutie en rechtenvrij op te vragen zijn bij royke@fuse-communication.com.


---