ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Belangrijke workshop naar aanleiding van wijzigingen in wetgeving verlofdagen

13 sep 2011 om 17:09

ICT~Office houdt op dinsdag 25 oktober een workshop over de wijzigingen in de wetgeving aangaande verlofdagen. Spreker is mr. Katja van Kranenburg-Hanspians, advocate en partner bij CMS Derks Star Busmann. Mevrouw Van Kranenburg-Hanspians is gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Substantiële veranderingen

Zowel in 2011 als per 1 januari 2012 treden er substantiële veranderingen op in de wetgeving omtrent het onderwerp verlofdagen, namelijk:

* het opbouwen van verlofdagen tijdens een periode van langdurige arbeidsongeschiktheid is niet langer beperkt tot de laatste zes maanden voorafgaande aan het moment van arbeidsgeschiktheid.
* per 1 januari 2012 wordt anders omgegaan met verlofdagen en wordt er een splitsing gemaakt tussen wettelijke verlofdagen en bovenwettelijke verlofdagen. Dat heeft verschillende consequenties. Niet opgenomen wettelijke verlofdagen vervallen zes maanden na het einde van ieder kalenderjaar. Bovenwettelijke dagen mogen vijf jaar worden meegenomen.

Als werkgever bent u verplicht om met ingang van 1 januari 2012 een aparte administratie bij te houden van wettelijke verlofdagen, bovenwettelijke verlofdagen en (indien er sprake van is) ADV-dagen. Het is dan ook verstandig om deze workshop te bezoeken en u te laten bijpraten over de consequenties van bovenstaande wijzigingen.

Praktische info

U bent van harte welkom op dinsdag 25 oktober vanaf 14:30 u. op het kantoor van ICT~Office in Woerden. Een routebeschrijving vindt u onder 'Contact'.

De workshop is bedoeld voor CFO's /directie, financieel en HR-managers en financieel verantwoordelijken binnen uw organisatie. Leden van ICT~Office hebben gratis toegang tot de workshop. Niet leden betalen 150,- (excl. BTW).

U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk een week voor de bijeenkomst een bevestiging met deelnemerslijst.

Ja, ik meld me aan voor de workshop op 25 oktober 2011