Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lunteren, 10 oktober 2011

itSMF Jaarcongres in tropische sferen

Op 25 oktober houdt itSMF haar 16e Jaarcongres in het NBC in Nieuwegein. Het congres start met een top keynote: De CIO van Philips, Jeroen Tas, over toegevoegde waarde van IT aan de business in een omgeving die steeds meer stuurt op winstgevendheid. Er zijn 24 parallelsessies verdeeld over 6 streams, vijf over de itSMF-thema's SM Essentials, Service Transition, Perceptie & Performance, Succesvol Samenwerken in de IV-keten, en Cloud Computing & Service Management, uitgebreid met de stream Professionalisering. De programmacommissie heeft een evenwichtig en compleet programma samengesteld met sprekers van niveau en actuele inhoud. U vind het volledige programma op: http://jaarcongres.itsmf.nl/programma Het congres word afgesloten in tropische stijl! Van 17.30 tot 20.30 is er een BBQbuffet, een lifeband met Cubaanse muziek en een spetterend optreden van een fantastische groep. Alle gelegenheid dus om in een ontspannen sfeer te netwerken!

Het thema dit jaar is tropisch omdat itSMF haar recent gelanceerde sociaal netwerk "Coconut" onder de aandacht brengt. Op het Coconut island, in het centrum van de beursvloer worden professionele profielfoto's gemaakt en geupload, te gebruiken voor elk sociaal netwerk, en natuurlijk ook voor Coconut, het itSMF social network. Alles om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om in te loggen en te profiteren van de nieuwste manier om virtueel kennis uit te wisselen, elkaar te zoeken, itSMF nieuws te lezen, of te chatten.

Bovendien wordt een kosteloze assyst installatie verloot, mogelijk gemaakt door een van de sponsors.

Kortom, meld u aan via http://jaarcongres.itsmf.nl/aanmelden

Inschrijven
Inschrijven voor het Jaarcongres gaat via http://jaarcongres.itsmf.nl/aanmelden Vragen over het Jaarcongres? Directeur José Stijntjes is uw contactpersoon bij itSMF. Ze is via email te bereiken op het adres: jose.stijntjes@itsmf.nl . Het telefoonnumer van ITSMF lis: 0138-488455

Het itSMF Jaarcongres wordt mede mogelijk gemaakt door: Axios Systems, EXIN, Kaseya, KPN Consulting, Logica, OGD en Sogeti.