Kamer van Koophandel

KvK-ondernemersbus maakt najaarstoer

maandag 17 oktober 2011
De KvK-ondernemersbus rijdt de komende weken door de regio. Het kantoor op wielen stopt in Eindhoven op 21 oktober, in 's-Hertogenbosch op 27 oktober en in Tilburg op 3 november. Deskundige KvK-voorlichters geven weer gratis advies aan (startende) ondernemers.

Ook vorig jaar hield de KvK-Ondernemersbus een succesvolle herfsttoer. Dit jaar hield de bus onder neer meer halt in Berlicum, Son en Breugel, Nuenen, Berlicum en Boxtel. Steeds weer bleek het rijdende kantoor in een behoefte te voorzien. Honderden (startende) ondernemers wisten de weg naar het mobiele kantoor te vinden. Juist ondernemers die minder makkelijk de drempel naar de KvK nemen, stapten in.

In de KvK-ondernemersbus kunnen (startende) ondernemers terecht voor informatie en advies over tal van onderwerpen, zoals bedrijfsvormen, financiering en belastingen, wet- en regelgeving en netwerken.

Het toerschema in de aankomende weken van de ondernemersbus ziet er als volgt uit:
Plaats Halte Datum Tijdstip Eindhoven 18 Septemberplein
(centrum Eindhoven)
21 oktober 17.00 - 20.30 uur
's-Hertogenbosch de Markt
(centrum 's-Hertogenbosch
27 oktober 17.00 - 20.30 uur
Tilburg Stadhuisplein
(centrum Tilburg) Markt
3 november 17.00 - 20.30 uur

Startende ondernemers die zich na het bezoek aan de Ondernemersbus nog verder willen verdiepen in kansen, mogelijkheden en risico's of die verhinderd zijn op een van de dagen, zijn op zaterdag 5 november van harte welkom op de landelijke Startersdag. Wilt u aanwezig zijn op deze dag, meld u zich dan aan via www.kvk.nl/startersdag.

Bron: KvK