Gemeente Krimpen aan den IJssel


Werkzaamheden aan de Algeraweg tussen 27 en 29 oktober

Gemeente Capelle aan den IJssel gaat onderzoek doen naar de intensiteit, snelheid en samenstelling van het verkeer op de Algeraweg. Het onderzoek wordt verricht omdat omwonenden klachten hebben over geluidshinder. Voor dit onderzoek wordt er een meetsysteem in het asfalt van de Algeraweg aangebracht. Ook worden er twee meetkasten in de berm geplaatst.

Tijden van de werkzaamheden

De werkzaamheden aan de oostelijke rijbaan zijn van donderdag 27 oktober 23.00 uur tot vrijdag 28 oktober 07.00 uur. Van vrijdag 28 oktober 23.00 uur tot zaterdag 29 oktober 07.00 uur zijn er werkzaamheden aan de westelijke rijbaan ter hoogte van de Blinkert. De nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 november is een reservedatum in verband met het weer.

Omleiding voor verkeer vanuit Krimpen aan den IJssel

Tijdens de werkzaamheden volgt het verkeer vanuit Krimpen aan den IJssel een omleiding via de Ketensedijk en de Slotlaan naar de Abram van Rijckevorselweg.

Verkeer naar Krimpen aan den IJssel

Verkeer richting Krimpen aan den IJssel kan wel van de Algeraweg gebruik blijven maken. Tijdens de werkzaamheden is één rijstrook beschikbaar en wordt de busbaan tijdelijk gebruikt. De afslag naar de Nijverheidstraat blijft bereikbaar en ook blijft het mogelijk om vanaf de Nijverheidstraat de Algerabrug op te rijden. Vanaf de Ketensedijk kan het verkeer de Algeraweg niet oprijden in de richting van het Capelseplein.

Voor meer informatie kunt u bellen met het Informatiecentrum van gemeente Capelle aan den IJssel, tel: 010-2848484.

Raadhuisplein 2
Postbus 200, 2920 AE
Krimpen aan den IJssel 14 0180 gemeente@krimpenaandenijssel.nlgemeente@ krimpenaandenijssel.nl