Gemeente Kapelle

Zeeuws Kampioenschap 4 tegen 4

Donderdag 27 oktober 2011 barst de strijd om het Zeeuwse Kampioenschap 4 tegen 4 los. In de leeftijdscategorieën 7 tot en met 9 jaar en 10 tot en met 12 jaar strijden diverse teams uit verschillende Zeeuwse plaatsen in sportcentrum Sportpunt Zeeland te Goes om de Zeeuwse titel. Om 9.15 uur opent wethouder de Bat uit Goes het kampioenschap en zal hij aansluitend de eerste wedstrijd als scheidsrechter fluiten.

In de afgelopen weken zijn uit voorrondes in vijf Zeeuwse gemeenten: Borsele, Goes, Kapelle, Middelburg en Reimerswaal de winnende teams per leeftijdscategorie naar voren gekomen. Deze teams kregen een ticket om deel te nemen aan het Zeeuws Kampioenschap 4 tegen 4. De deuren van Sportpunt Zeeland aan de Zwembadweg 3 in Goes gaan op 27 oktober om 8.45 uur open. Vanaf die tijd kunnen de teams uit de categorie 7 tot en met 9 jaar zich aanmelden. Rond 12.30 uur worden de winnaars van deze categorie bekend gemaakt door de speciale gast: Soufiane Touzani. Dit is een van de beste en bekendste voetbalfreestylers. Aansluitend geeft hij een spetterende show, waar ook de teams uit de categorie 10 tot en met 12 jaar van harte voor zijn uitgenodigd. Om 13.30 uur begint het kampioenschap voor deze tweede categorie.

Iedereen is welkom om naar dit Zeeuws Kampioenschap te komen, de toegang is gratis. Kom kijken, teams aanmoedigen en genieten van de freestyle voetbalshow.

Bij een 4 tegen 4 voetbaltoernooi speel je met je team leuke wedstrijdjes waarbij je veel aan de bal komt en er veel doelpunten gemaakt kunnen worden. Het veld heeft een grootte van 12 bij 24 meter, er wordt met een goal van drie bij één meter gespeeld en zonder keeper. De wedstrijdjes zijn van korte duur en worden in poulesysteem gespeeld. Voor meer informatie kun je terecht bij mevrouw E. Jansen op telefoonnummer 0113 â 33 32 03.