Gemeente Barneveld


Een geslaagde herfstvakantie

zwemfestijn in zwembad De Veluwehal

Op 17 oktober was weer het vertrouwde zwemfestijn in zwembad De Veluwehal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Veertig kinderen hebben zich met veel plezier in het water vermaakt. Het zwemfestijn is georganiseerd door het jongerenwerk van de gemeente Barneveld en kon mede mogelijk gemaakt worden door een aantal stagiaires van de verschillende sportacademies. De reacties van de kinderen en ouders waren ook deze keer weer positief.

Gezellige meidenmiddag
Woensdag 18 oktober is in de kelder van het Kulturhus in Kootwijkerbroek een Meidenbeautymiddag georganiseerd. Vijfendertig meiden van 12 tot en met 17 jaar waren van harte welkom voor een leuke middag gezellig kletsen en optutten met elkaar. Zo konden de meiden nagels lakken, haren stylen, airbrush en make up aanbrengen en nog veel meer. Deze meidenmiddag wordt al enige jaren georganiseerd en kan rekenen op vele enthousiaste reacties. De organisatie lag in handen van de gemeentelijke jongerenwerker en een aantal vrijwilligers.

Met zijn allen naar Walibi Halloween Naar Walibi Vrijdag 21 oktober zijn zo'n 75 jongeren onder begeleiding van de jongerenwerkers en vrijwilligers naar Walibi Halloween geweest. Jongeren konden voor deze activiteiten inschrijven bij Villa 29. Om 13.00 uur was iedereen aanwezig bij Villa 29 voor het vertrek. De jongeren kwamen uit de hele gemeente en hebben zich perfect vermaakt in het park en de spookhuizen. Om 23.45 uur was iedereen terug in Barneveld. Al met al is dit uitje ieder jaar weer een succes!

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl - Privacystatement