Gemeente Zederik


Vrijwilligersprijs Zederik 2011



Jaarlijks reikt het college van Zederik de `Vrijwilligersprijs Zederik' uit. Deze prijs is bedoeld voor iemand -woonachtig in Zederik- die zich op bijzondere wijze vrijwillig verdienstelijk maakt of heeft gemaakt voor de Zederikse samenleving. Het gaat daarbij uiteraard om niet-betaalde arbeid of diensten. Kortom wij zijn op zoek naar iemand die actief is voor zijn of haar medemens!

2011: Europees jaar van de vrijwilliger
Omdat 2011 het Europees jaar van de vrijwilliger is gaan we het dit jaar anders aanpakken! Er worden maar liefst zeven prijzen uitgereikt, uit iedere kern wordt een vrijwilliger gekozen. Dat wil zeggen als er tenminste genoeg kandidaten worden voorgedragen. Daarbij hebben we uw hulp nodig! Is er iemand in uw omgeving waarvan u denkt dat hij/zij de aangewezen kandidaat is om dit jaar de "Vrijwilligersprijs" te ontvangen?

Extra aandacht voor de jonge vrijwilligers
Omdat de jonge vrijwilligers de vrijwilligers van de toekomst zijn willen we dit jaar ook extra aandacht besteden aan deze groep. We vragen verenigingen en organisaties aan ons door te geven hoeveel jonge vrijwilligers er binnen hun club actief zijn. Dit kan telefonisch bij Dianne Welling (0183) 35 65 08 of per email:
vrijwilligersprijs@zederik.nl.

Hoe draagt u iemand voor
U kunt een kandidaat voordragen tot vrijdag 11 november a.s.! Beschrijf waarom u vindt dat deze persoon de prijs verdient en stuur dit of schriftelijk of via een e-mail naar Gemeente Zederik, t.a.v. Dianne Welling, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Het e-mail adres is: vrijwilligersprijs@zederik.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dianne Welling (0183)-35 65 08.

De uitreiking vindt plaats op woensdag 7 december 2011, de landelijke dag van de vrijwilliger!