Jumbo supermarkten


Handige lijstjes en tips op Jumbosupermarkten.nl

Jumbo Supermarkten gaat het streven om klanten optimaal van dienst te zijn, uitbreiden naar internet. Via www.jumbosupermarkten.nl helpt Jumbo klanten met het opstellen van Handige Lijstjes voor onder andere verjaardagen, weekendjes weg en themafeestjes. Ook komt de keten met `Tips voor Thuis' zoals koken met behulp van je iPad of wat te doen tegen hangende rozen. Deze nieuwe internetdiensten wil Jumbo klanten een nieuwe vorm van service bieden.

"De kracht van Jumbo is de formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit betekent dat Jumbo zoveel mogelijk rekening probeert te houden met de behoeftes van de klant. Het bieden van hulpmiddelen via internet hoort daar wat ons betreft bij. Op dat gebied blijven wij ons verder ontwikkelen,'' aldus Colette Cloosterman-van Eerd, formuledirecteur bij Jumbo.

De Handige Lijstjes helpen klanten met het organiseren van een feest of weekend weg. Met deze lijstjes is het mogelijk snel te kijken wat nodig is voor een bepaalde gelegenheid, zoals een kinderfeestje, barbecue of picknick en zodat je niets vergeet. Ook is het makkelijk deze lijstjes met vrienden te delen, zodat mensen kunnen afspreken wie, wat meeneemt. Het is mogelijk gebruik te maken van standaardlijstjes of zelf een lijstje aan te maken.

Daarnaast heeft Jumbo de website uitgebreid met `tips voor thuis'. Dit is een dienst waarbij tips voor in en rondom het huis gedeeld kunnen worden. Iedereen die de website bezoekt kan tips zoeken en toevoegen aan de database. Bezoekers kunnen tips bovendien waarderen als een `top tip'. De tip die de hoogste waardering heeft gekregen, wordt bekroond tot de `Tip van de maand'.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. In september is Jumbo uitverkozen tot klantvriendelijkste supermarkt 2011. Eerder dit jaar won Jumbo een publieksprijs tijdens de `Customer Centric DNA Awards 2011' voor de meest klantgerichte ondernemingen van Nederland. De overname van Super de Boer door Jumbo, heeft ervoor gezorgd dat Jumbo de groei van de afgelopen jaren in versneld tempo voort kan zetten. in- uitklappen