Gemeente Leusden

Drie bedrijven genomineerd voor Milieuprijs Leusden 2011

Treeker Treks, Windau Automatisering en Graphic uit Leusden zijn genomineerd voor de Milieuprijs Leusden. Op 17 november wordt de winnaar van de Milieuprijs bekend gemaakt op de Matchbeurs.

Op de matchbeurs is een unieke ontmoetingsplaats voor organisaties en bedrijven uit Leusden, waar waardevolle contacten gelegd kunnen worden. Een mooie gelegenheid dus om de Milieuprijs uit te reiken aan bedrijven die van meerwaarde zijn voor de Leusdense samenleving.

Wethouder Tijs Rolle maakt de winnaar van de Milieuprijs Leusden 2011 bekend, waarna de jury van haar juryrapport toelicht. De winnaar ontvangt van de gemeente EUR 250,- ter besteding aan een milieuproject in Leusden.

De jury bestaat uit Gonda Laporte (Raad van Toezicht Natuur en Milieufederatie Utrecht), Michel Bergshoef (plv. afdelingsmanager milieu Provincie Utrecht), Evelien Blom (heemraad Waterschap Vallei & Eem), Nancy Hooijer (Welzijn Leusden) en Gerald Kolenbrander (directeur CBS De Vallei).

Aanmelden voor de matchbeurs kan nog via www.mboleusden.nl. De winnaars van de vorige editie van de Milieuprijs Leusden zijn te vinden op www.leusden.nl/milieu.