Ewals

Ewals Cargo Care opent een kantoor op Dinalog Campus Breda 27/10/2011

Per 1 oktober heeft Ewals Cargo Care (ECC) een kantoor geopend op de Dinalog Campus te Breda, Nederland.

Dinalog het Dutch institute for advanced logistics is in 2009 op advies van de Commissie Van Laarhoven opgericht door het rijk om logistiek en supply chain management te innoveren. Innovatie kan alleen als er ook een fysieke plek is waar wordt samengewerkt door bedrijven, overheid en kennisinstellingen aan die innovatie. Daarom wordt, op advies van Van Laarhoven (en onlangs bekrachtigd door het Topteam Logistiek) gewerkt aan de Dinalog Campus in Breda.

ECC stimuleert initiatieven zoals Dinalog door zich in een vroeg stadium te linken aan de campus te Breda. Door het betrekken van een kantoor, wordt ECC een van de 15 andere bedrijven die reeds bij Dinalog gevestigd zijn. Logistieke engineers van ECC zullen het kantoor bezetten met de bedoeling om:


· Supply chain innovatie te creëren in samenwerking met andere bedrijven

· Een directe link te vestigen met Dinalog en haar projecten
· Kennis deling te stimuleren tussen andere bedrijven

Ewals Cargo Care is een toonaangevende speler in de Europese transport en distributiemarkt. Dankzij hun uitgebreide netwerk van kantoren, transportondernemingen en magazijnen kunnen ze full-service oplossingen bieden voor het transporteren, opslaan en beheren van producten voor een groot aantal industriële sectoren. Met hun eigen vloot van 3000 transporteenheden (weg-en intermodaal) en non-asset based transport programma's, hebben ze tal van initiatieven ontwikkeld voor het beheren van volledige supply chains.

De aanwezigheid bij Dinalog geeft Ewals Cargo Care de mogelijkheid om nauwere samenwerking tussen bedrijven en projecten te ontwikkelen