Gemeente Zeewolde


Nieuws

Start verkoop nieuwbouwproject Match! Zeewolde op 27 oktober

Op donderdag 27 oktober vindt om 20.00 uur de start verkoop van nieuwbouwproject Match! Zeewolde plaats in The Harbour, Raadhuisplein, Zeewolde. In Bergkwartier Laag in Zeewolde ontwikkelt en realiseert Bimo Bouw B.V. uit Harderwijk - een onderneming van Van Wijnen - 34 nieuwbouwwoningen Match! Kopers kunnen hier een kavel en woningtype naar grootte en naar wens kiezen volgens het Woonmatch-concept.

Tijdens deze avond wordt er informatie gegeven over het project, over de verkoopprocedure en wordt de woonconfigurator gedemonstreerd. Via de website woneninmatch.nl kunnen belangstellenden door middel van de woonconfigurator hun eigen woning samenstellen en direct zien wat de financiële consequenties van hun keuzes zijn. De woonconfigurator die sinds vorige week live is, wordt bij de start verkoop toegelicht en gedemonstreerd. Aanwezigen kunnen ter plekke de module doorlopen en zich definitief inschrijven.

`Match' Zeewolde is het 1e Woonmatch project in heel Flevoland. Voor meer informatie kunt u kijken en zich inschrijven op woneninmatch.nl. De verkoop verloopt via ERA Makelaardij Renger, tel. 036 522 41 19. Ook kunt u via twitter en facebook op de hoogte blijven.