Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

INDOOR SKYDIVE FANDAGEN MET RALF EN RICK MACKENBACH

Roosendaal, 24 oktober 2011 - Op 27 oktober en 2 november 2011 organiseert Indoor Skydive Roosendaal, in samenwerking met Ralf Management, de indoor skydive fandagen. Je kunt op deze dagen op de foto met Ralf en Rick Mackenbach en zij zullen handtekeningen uitdelen aan hun fans. Fans die zich hebben aangemeld op www.indoorskydivefandag.nl maken bovendien kans op een indoor skydive Meet & Great.

Ralf en Rick Mackenbach zijn bekend van televisie en theater in Nederland en België. Naast hun passie voor zingen, dansen en acteren hebben ze een nieuwe passie ontwikkeld; indoor skydiven. Zowel Ralf als Rick zijn regelmatig te vinden in de windtunnel in Roosendaal. Ralf heeft zijn nieuwe clip hier bovendien opgenomen.

De fandagen van Ralf en Rick worden op verschillende data in de herfstvakantie gehouden, zodat alle fans uit Nederland en België de kans krijgen om hun idool te ontmoeten.

Wanneer? Hoe laat? Wie?
Donderdag 27 oktober 10.00 tot 16.00 uur Ralf Mackenbach fandag Woensdag 2 november 10.00 tot 16.00 uur Rick Mackenbach fandag

"Ralf en Rick zijn al een aantal keer komen indoor skydiven bij ons. Ralf heeft zelfs zijn nieuwe clip 'Dance' hier opgenomen. Aan de hand daarvan is het idee ontstaan om een fandag te organiseren, geheel in stijl van zijn nieuwe clip. We gaan er met zijn allen voor zorgen dat dit een dag wordt die de fans nooit zullen vergeten.", aldus Robert Ros, manager marketing & commerciële zaken.


---

Noot voor de redactie -