IOB bundelt de krachten

Persbericht van Ingenieursburo IOB B.V.

Hellevoetsluis, 27 oktober 2011

IOB Beheer en Onderhoud en Ingenieursburo IOB gaan per 1 januari 2012 de krachten bundelen, waarbij 1+1 weer 3 wordt.

Beheer en Onderhoud heeft behoefte aan ondersteuning en uitbreiding op engineering gebied en het Ingenieursburo heeft behoefte aan toegevoegde waarde vanuit Beheer en Onderhoud in haar renovatie en transitie van bestaand vastgoed projecten. Verder heeft IOB in haar BIM modellen, waarin inmiddels 4D en 5D (tijd en geld) zijn geïntegreerd, behoefte aan de 6D (beheer&onderhoud) dimensie om in DBFM projecten voorop te lopen.

Met deze krachtenbundeling gaat de directie van IOB er van uit dat naast een kwalitatieve groei er wellicht ook een verdere kwantitatieve groei kan plaatsvinden.

De organisatie zal verder gaan onder de naam IOB Hellevoetsluis, met twee locaties, aan de Kanaalweg en de Struytse Hoeck en zal geleid worden door een tweekoppige directie bestaande uit Boris Nieuwpoort en Rob Kokshoorn.

Na implementatie bestaat de IOB organisatie uit drie Ingenieursbureaus met ieder een eigen specialisme. Hellevoetsluis met beheer & onderhoud, Dordrecht met bouwkostenadvies en Oudewater met geometrie. De andere specialismen Installatieadvies en Bouwplantoetsing gaan voorlopig zelfstandig door en zullen zich op termijn aansluiten bij een van de drie vestigingen.

*




Razende Robot Reporter