AEGON pensioenspreekuur

AEGON nodigt wijk Mariahoeve uit voor pensioenspreekuur

27 oktober 2011 -

Pensioenverzekeraar AEGON nodigt de bewoners van de wijk Mariahoeve uit voor een pensioenspreekuur. Iedereen met vragen over pensioen is zaterdag 5 november welkom in het hoofdkantoor van AEGON aan het AEGONplein in Den Haag.

Volgens initiatiefneemster Marjolein Wester van AEGON zitten veel mensen met vragen over hun pensioen: "Terwijl wij een kantoor vol pensioenexperts hebben! Daarom zetten we deze zaterdag onze deuren open voor de mensen die bij ons in de buurt wonen. Hark al je pensioenpapieren bij elkaar en kijk samen met onze experts hoe je ervoor staat."

Onbetaalde vrijwilligers
AEGON organiseert het pensioenspreekuur omdat de verzekeraar mensen bewust wil maken van hun financiële situatie. "Ook als mensen geen klant zijn bij ons, zijn ze van harte welkom! Het gesprek duurt maximaal een uur en is volledig vrijblijvend. We gaan geen producten verkopen." AEGON maakt voor de experts gebruik van tussenpersonen en van eigen medewerkers. "Iedereen werkt die zaterdag als onbetaalde vrijwilliger."

Vooral mensen in de leeftijd van 35 tot 50 jaar moeten zich in hun pensioen verdiepen. "Op die leeftijd kun je nog een aanpassing maken in je pensioenopbouw als het nodig is. Als je vlak voor je pensioen zit, valt er weinig meer te verbeteren", aldus Marjolein Wester.

Aanmelden
Bewoners die willen meedoen aan de actie, moeten zich van tevoren even aanmelden via www.aegon.nl/spreekuur of via Marjolein Wester, tel. (070) 344 88 92.