Mobistar

Mobistar lanceert Visual Voice Mail

27 oktober 2011

Brussel, 27 oktober 2011 - Visual Voice Mail is vanaf 31 oktober toegankelijk voor alle nieuwe iPhone-klanten. Mobistar lanceert als eerste Belgische mobiele operator deze uiterst innovatieve en gratis Voice Mail-dienst. Dankzij Visual Voice Mail kunnen Mobistar-klanten hun voicemailberichten op een geheel nieuwe manier beluisteren en beheren. Tegen mid-november wordt Visual Voice Mail automatisch en gratis geactiveerd voor alle Mobistar-klanten met een iPhone.

De Belgische iPhone-gebruikers kunnen zich verheugen: vanaf 28 oktober is de nieuwe iPhone 4S te koop in alle Mobistar centers en brengt Mobistar als eerste Belgische mobiele operator Visual Voice Mail op de markt. Deze dienst verandert grondig de manier waarop we voicemailberichten raadplegen en is erg eenvoudig in gebruik. Met één tik opent de gebruiker de lijst met al zijn berichten. Hij heeft de volledige controle over zijn berichten dankzij het touchscreen; berichten afspelen, pauzeren, door- of terugspoelen... En dankzij de schuifbalk kunnen gebruikers een deel van het bericht herbeluisteren. Met Visual Voice Mail kunnen voicemailberichten nog gemakkelijker beheerd worden dan e-mails.

Vanaf 31 oktober krijgen alle nieuwe iPhone-klanten onmiddellijk toegang tot de Visual Voice Mail-dienst. De activatie ervan voor de bestaande Mobistar-klanten gebeurt in de dagen daarna. Mobistar-klanten met een iPhone en een abonnement op een iPhone-tariefplan ontvangen als eerste een sms'je waarin staat dat Visual Voice Mail automatisch en gratis binnen de twee dagen geactiveerd wordt. Zodra de klanten de sms met de bevestiging van de activering ontvangen hebben, moeten de gebruikers enkel nog op het icoon "Voicemail" van hun gsm tikken om alle voordelen van de functie Visual Voice Mail te ontdekken. De andere Mobistar-klanten met een iPhone zullen niet lang moeten wachten om gebruik te maken van de dienst. Zij worden immers een week later gemigreerd.

Visual Voice Mail is compatibel met alle modellen van de iPhone (op voorwaarde dat ze ten minste versie 9.1 van de "carrierinstellingen" hebben). Deze dienst is gratis in België. In het buitenland wordt het verbruikte datavolume nodig voor Visual Voice Mail gefactureerd als normale data in roaming. Als de klant de datafunctie uitschakelt wanneer hij in het buitenland is, ontvangt hij wel nog de klassieke Voice Mail-meldingen (One Click Voice Mail of SMS).

Vanaf vandaag is meer informatie en een korte demo over de werking van Visual Voice Mail beschikbaar op m.mobistar.be/vvm of op de Voice Mail-pagina's van de Mobistar-website vanaf 31 oktober. Email This Email Twitter Twitter Facebook Facebook Digg Digg Delicious Delicious Add This to Google Reader Google Reader Back